October 21, 2019

Mjøsen Eiendom er stolt sponsor av Gjøvik og Toten Langrenn. Vinteren nærmer seg, og idrettslaget har lagt bak seg store deler av sesongforberedelsene. 

Teamet består i år av 26 utøvere + 2 assosierte løpere, dvs. løpere som bor borte for å gå på NTG. Nytt av...

October 7, 2019

Kløverhotellet skal snart gjennomgå en større teknisk oppgradering før det så relanseres som smarthotellet Gjøvik Overnatting.

– Det skal bli mest mulig energivennlig løsninger, opplyser Eldar Sofienlund om konseptet.

Digitaliseringen består i å automatisere tidligere m...

September 23, 2019

Mjøsen eiendom og GOBB samarbeider om byggingen i Bondelia Hage. Når det nye boligområdet bygges er det fokus på brukervennlighet for alle aldersgrupper. 

Mange av de store eiketrærne skal også få stå igjen på tomten og vil være toneangivende for hvordan husene plassere...

July 4, 2019

Når spaden settes i jorden på Farverikvartalet til høsten, er ikke planen å følge områdereguleringsplanen fra 2015.

FLERE LEILIGHETER

Stadig større fokus på netthandel er noe av grunnen til at utviklerne setter en strek over mye av næringslokalene. Dette til fordel for m...

May 28, 2019

Mjøsen Eiendom ønsker å skape et nytt samlingspunkt i ny toppetasje med møteromfasiliteter, kantine og restaurant i Storgata 10.

I dag er eiendommen fullt utleid. Leietakere er butikker, kontorlokaler og et treningssenter. Kontorhotellet no10 er helt fullt.

- Vi har mang...

April 25, 2019

Mathilde avsluttet sin første sesong som senior med NM på Lygna og 10. plass på 5 km skøyting.

- Fra før hadde jeg en 19. plass som beste i NM, så det var veldig gøy å komme topp 10 som førsteårs senior, sier en fornøyd Mathilde. 

Les mer på myhrvoldsport

Vi er stolt...

February 21, 2019

«Jeg er borti mye «rart» i løpet av en dag» forteller Tom med glimt i øyet. Dette speiles også i diversiteten på lokalene selskapet leier i Storgata. Det han kanskje er mest fornøyd med er imidlertid tilgjengeligheten for alle som kommer innom.

Tom Søgård er administrer...

February 21, 2019

Hanne-Gunn Røraas er daglig leder i Oppland Røde Kors. Organisasjonen flyttet inn i fjerde etasje på Fahlstrøms plass i 2016. Standarden og størrelsen på lokalet var viktige argumenter, men beliggenheten var kanskje det som gjorde at valget falt på dette lokalet.

«Her k...

February 4, 2019

- Det er virkelig mye driv og mye som skjer i sentrum nå, forteller Anne entusiastisk. Hun har drevet Gullhagen midt i gågaten i 22 år nå og forteller at butikkene i gågaten rapporterer om usedvanlig gode tall nå i begynnelsen av året.

Om det er den gode stemningen og d...

October 12, 2018

Mathilde Myhrvold var innom på hyggelig besøk før sesongen braker løs. Hun er ett av talentene som sponses av Mjøsen Eiendom/No10

Mathilde er første års senior på team Veidekke. Dette er et rekrutteringslandslag for unge løpere. Hun har tidligere vært god i løping, men...

Please reload

Siste innlegg

October 7, 2019

September 23, 2019

Please reload

© Mjøsen Eiendom AS  -  Myrerveien 40, 1402 Nittedal -  org. nr. 989 289 330    

 

Kontakt: Daglig leder Eldar Sofienlund, tlf: 930 20 001, e-post: eldar@mjoseneiendom.no