top of page

Gjøvik Kommune får et nytt midlertidig Rådhus


I mars flytter Gjøvik kommune all sin aktivitet fra dagens Rådhus til det gamle Telenorbygget i Øvre Torvgate – sentralt i Gjøvik sentrum. Her skal kommunen leie lokaler i 1,5 år mens dagens Rådhus pusses opp.

Den 8500 m2 bygningen i Øvre Torvgate 24-26 har stått ubenyttet i nesten 10 år. De siste 9 månedene har vi hatt glede av et godt samarbeid med Gjøvik Kommune i aktivitetene rundt tilpassingen av lokalene som består av blant annet innendørs parkeringshus, treningsrom, garderober, stor kantine og utendørs terrasse.

Vi gleder oss nå til at det skal bli lys og liv i bygningen igjen.

 

Når kommunen har flyttet ut i 2019 er planen per i dag å bygge leiligheter og kanskje noen næringslokaler i Øvre Torvgate 24-26, men vi holder muligheten åpen for at det kan bli næring i hele bygget igjen – gitt at noen aktuelle leietagere er interessert.


bottom of page