top of page

Rådhuset på plass i Øvre Torvgate


Nærmere 300 ansatte har ryddet og pakket saker. Torsdag 15.03 stengte Gjøvik rådhus dørene. Fra da av tok et flyttebyrå seg av resten, og tirsdag morgen åpnet Gjøvik kommune det midlertidige rådhuset i Øvre Torvgate. De skal inn i de samme lokalene som de flyttet ut av i romjula i 1979.

For sju av de ansatte blir det å komme tilbake til der de begynte. Alle de sju begynte å jobbe i Gjøvik kommune i perioden 1969–1975 og var med på å flyttelasset for 37 år siden.

TILBAKE: Denne gjengen er tilbake i lokalene hvor de startet karrieren i Gjøvik kommune. Fra venstre: Øystein Edvardsen, Inger Strøm, Tove Sørhusbakken, Sigrid Scjetne, Ragnhild Stensrud, Randi Paulsberg og Astrid Langseth. (Foto: Brynjar Eidstuen, OA)

Det er dårlig inneklima som er utløsende for at Gjøvik rådhus skal renoveres og bygges om.

Gjøvik rådhus skal være innflyttingsklart ved juletider i 2018.

Les hele saken på oa.no (kun for OA abonnenter)

Vi ønsker alle ansatte velkommen og håper de vil trives i "nytt" gammelt bygg.

bottom of page