top of page

Ønsker GLT lykke til i vinter!


No10 Kontorhotell er stolt sponsor av Team GTL. I begynnelsen av november gjennomførte Teamet sin kick off i forkant av årets sesong i lokalene til Kontorhotellet i Storgata 10 på Gjøvik.

Gjøvik og Toten Langrenn

Denne sesongen er det til sammen 25 aktive løpere, samt 4 assosierte løpere tilknyttet GTL.

Styret i GLT ønsker spesielt å trekke fram foreldregruppa som den velvillige, positive og alltid hjelpsomme «hovedsponsoren» for ungdommene og for Teamet.

Flere av bedrifts-sponsorene stilte på kick-offen og styret melder at de er veldig glad for at samarbeidspartnerne ser muligheter og prioriterer å stille opp på slike ting. Det gir løperne en opplevelse av å bli prioritert og teamet en mulighet til å vise seg fram.

Spekepølser som støtter GTL

GTL har gått inn i et nytt samarbeid med Toten Kjøtt hvor Team GTL løperne selger spekepølser og får en del av fortjenesten tilbake i form av støtte. Så om det er noen av dere som lurer på hva dere skal gi ansatte og forretningsforbindelser i julegave i år, så har GTL nå knallgode, lokalproduserte spekepølser som kan bestilles i det antallet dere måtte ønske. Ta gjerne kontakt via gtlangrenn@gmail.com

GTL gleder seg veldig til sesongstarten og takker for støtten!


bottom of page