top of page

Gode naboer og godt miljø i sentrum


- Det er virkelig mye driv og mye som skjer i sentrum nå, forteller Anne entusiastisk. Hun har drevet Gullhagen midt i gågaten i 22 år nå og forteller at butikkene i gågaten rapporterer om usedvanlig gode tall nå i begynnelsen av året.

Anne har drevet Gullhagen i 22 år

Om det er den gode stemningen og drivet blant butikkeierne som er grunnen til de gode tallene er vanskelig å si.

- Samholdet mellom oss butikkeiere i gågata er uansett et argument i seg selv med tanke på å leie her, forteller Anne. Hun gleder seg til å gå på jobb og forteller om mye kompetanse og hyggelige samarbeidsprosjekt mellom butikkene i gågata.

Nisjebutikker og spisskompetanse

Butikkene er i stor grad nisjebutikker hvor eieren selv står bak disken og også står for den daglige driften. Det er med andre ord både mye spisskompetanse og store porsjoner med service bak butikkdiskene i Storgata. Driverne er glad i konseptet og varene sine og ønsker at kunden skal få mest mulig ut av handelen hos dem.

Sentralt med en god dose byliv

Anne er kjempefornøyd med plasseringen av butikken sin. Ikke bare med tanke på den gode miksen av butikker og naboer hun har rundt butikklokalet sitt, men også rent geografisk.

- Er det et arrangement i byen er du en naturlig del av helheten og folkefesten. Du er rett og slett midt i smørøyet når det skjer, forteller hun. Leier du butikklokaler i Gjøvik sentrum har du tilgang til et hyggelig bymiljø, med spisesteder og god kaffe, frisk luft rett utenfor døren og butikkpersonale som er stolt av byen sin og har tid og lyst til å løfte Gjøvik og handelsopplevelsen.

Ønsker du å leie butikk- eller næringslokale i sentrum – se her.


bottom of page