top of page

Full satsning på Bondelia Hage fremover

Tross korona-situasjonen satses det for fullt og ting går som planlagt i boligprosjektet på Bondelia. Her starter salget av nye boliger nå.


En fin mix av blokk, rekkehus og atriumhus rundt den game husmorskolen


GOBB og Mjøsen Eiendom samarbeider om utbyggingen av det nye boligfeltet Bondelia Hage på området til den tidligere husmorskolen og videregående skolen ved Bondelia. Dette er et av de nyere prosjektene i Gjøvik og blir betraktet som den nye inngangsporten til Gjøvik fra Sør. Her er det lansert en miks av blokk, rekkehus og ikke minst noen spenstige atriumhus.


Utsikt ut over Mjøsa og flytende overganger fra oppholdsrom til hageKortreiste atriumhus

De tre første av i alt 12 atriumhus blir lansert nå etter påske. Dette blir angivelig de mest kortreiste husene som er bygget på Gjøvik.


– Her skal Hunton levere alt av bæresystemer og isolasjon, Natre skal levere vinduer og Moelven leverer nær sagt resten. I tillegg er det den lokale entreprenøren Rotstigen AS som skal bygge husene, forteller Tom Søgård, administrerende direktør i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB)


Han håper det ikke blir noe stans i byggesaksbehandlingen i kommunene i tida framover.

– Vi håper nå at kommuner rundt oss jobber raskt med de byggesaker vi kommer med slik at vi som byggherre kan komme raskt i gang med våre planer. På den måten kan vi bidra sterkt til å skape arbeidsplasser som sårt trengs etter at denne korona-situasjonen er over en gang, sier Søgård.

Les hele saken fra OA her (for abonnenter)

Comments


bottom of page