top of page

Gode resultater fra Gjøvik Toten Langrenn

Januar er snart over, og første helg med Norgescup både for seniorer og juniorer er gjennomført. Gjøvik Toten Langrenn kan melde om gode resultater i flere ulike klasser. Last ned nyhetsbrevet deres her.Jula bød på gode treningsforhold, og ble innledet med en stemningsfull morgentur på julaften. Bedre forhold kunne nok vært til stede nå i januar, men ikke en eneste treningsøkt er blitt avlyst.


I norgescup for junior på Lygna 10. – 12. januar hadde vi med rundt 20 løpere og vi er svært fornøyde både med deltakelse og resultater. Til sammen tok vi 766 norgescup-poeng fordelt på 9 løpere. Ansgar Evensen utmerket seg med en strålende førsteplass i lørdagens sprint.


GTLs løpere har også vist til gode resultater i kretsmesterskapene så langt i denne sesongen. Det ble arrangert KM fellesstart fri teknikk på Vind søndag 19. januar. Her fikk vi følgende kretsmestere: Imre Sagbakken Myrland (G17), Oskar Lunde Ragnhildsløkken (G18), og Ansgar Evensen i (G19-20). I sprint fri teknikk på Lygna helgen etter ble Annette Berntsen (J19-20) og Kristoffer Alm Karsrud (G19-20) kretsmestere. I klassisk distanse ble Ingrid Dragerengen (J17), Janne Ballangrud Seierstad (J18) og Kristoffer Alm Karsrud (G19-20) kretsmestere. Tuva Johnsen ble etter de gode resultatene på Lygna tatt ut til nordisk juniorlandskamp. Der fikk hun en sterk 7. plass på 5 km, og en andreplass for Norges 2. lag i stafetten.


Vi gleder oss til fortsettelsen med senior-NM på Konnerud den første helga i februar og norgescup for juniorer i Holmenkollen rundt 10. februar.bottom of page