Gode resultater fra Gjøvik Toten Langrenn

Januar er snart over, og første helg med Norgescup både for seniorer og juniorer er gjennomført. Gjøvik Toten Langrenn kan melde om gode resultater i flere ulike klasser. Last ned nyhetsbrevet deres her.Jula bød på gode treningsforhold, og ble innledet med en stemningsfull morgentur på julaften. Bedre forhold kunne nok vært til stede nå i januar, men ikke en eneste treningsøkt er blitt avlyst.


I norgescup for junior på Lygna 10. – 12. januar hadde vi med rundt 20 løpere og vi er svært fornøyde både med deltakelse og resultater. Til sammen tok vi 766 norgescup-poeng fordelt på 9 løpere. Ansgar Evensen utmerket seg med en strålende førsteplass i lørdagens sprint.


GTLs løpere har også vist til gode resultater i kretsmesterskapene så langt i denne sesongen. Det ble arrangert KM fellesstart fri teknikk på Vind søndag 19. januar. Her fikk vi følgende kretsmestere: Imre Sagbakken Myrland (G17), Oskar Lunde Ragnhildsløkken (G18), og Ansgar Evensen i (G19-20). I sprint fri teknikk på Lygna helgen etter ble Annette Berntsen (J19-20) og Kristoffer Alm Karsrud (G19-20) kretsmestere. I klassisk distanse ble Ingrid Dragerengen (J17), Janne Ballangrud Seierstad (J18) og Kristoffer Alm Karsrud (G19-20) kretsmestere. Tuva Johnsen ble etter de gode resultatene på Lygna tatt ut til nordisk juniorlandskamp. Der fikk hun en sterk 7. plass på 5 km, og en andreplass for Norges 2. lag i stafetten.


Vi gleder oss til fortsettelsen med senior-NM på Konnerud den første helga i februar og norgescup for juniorer i Holmenkollen rundt 10. februar.