top of page

Skjærdalen Myhrvold: -En fremgangsrik sesong
Langrennstalentet og Vind-løper Mathilde Skjærdalen Myhrvold har hatt en spennende sesong. I et nytt blogginnlegg oppsummerer hun året som er gått.


- Alt i alt har det vært en fremgangsrik sesong med mange gode opplevelser! Jeg har utviklet meg på flere områder: har forbedret kapasiteten, kan holde en høyere fart over lenger tid, er mer stabil teknisk. Som gjør at jeg går bedre i prolog, holder lenger i heat, leverer bedre på distanserenn. Jeg ser at jeg presterer mer stabilt enn tidligere, skriver Mathilde.


- Høydepunktene for sesongen ble de to sprintene på Konnerud, NM og WC, med først og fremst gode prestasjoner, men samtidig masse erfaringer ved å gå mot de beste! Det er også gøy å se at jeg plasserer meg topp 8 på distanserennene i Norgescupen. Samtidig har det også vært noen av de rennene hvor ting ikke stemmer helt, som Scan Cup Nes, 10 km i NM, sprinten i U23-VM. Men også disse rennene lærer jeg noe av.


Mathilde i aksjon under årets verdenscup i Drammen


Coronaviruset satte i vår en rask stopper for konkurranser og organisert trening, uten at Mathilde ser mørkt på situasjonen av den grunn:

- Denne sesongen har gitt meg mye, og jeg ser fram til å ta fatt på neste, selv om det i disse tider er litt usikkert hvordan situasjonen blir framover. Akkurat nå er ikke idrett så viktig, men jeg håper etter hvert at vi alle snart får tilbake den hverdagen vi trives best med.


Når Skjærdalen Myhrvold nå ser tilbake på årets sesong er det med en hilsen til venner og støttespillere:

- Jeg ønsker å takke alle som støtter meg og bidrar til at jeg kan utvikle meg som langrennsløper; sponsorer og klubben min: Vind IL. Jeg vil også trekke fram rekruttlandslaget, som har vært veldig viktig for min utvikling denne sesongen, med gode lagvenninner, et supert støtteapparat og trenerteam.


Hele blogginnlegget samt resultater fra årets sesong kan leses her:


Comments


bottom of page