top of page

Sesongoppsummering for Gjøvik Toten Langrenn

På grunn av coronaviruset ble årets sesong rekordkort, men Gjøvik-Toten Langrenn kan se tilbake på en rekke gode opplevelser og resultater. Nyhetsbrev og oversikt over GTLs resultater kan lastes ned her:


Det er stas å få komme til Holmenkollen, der juniorene konkurrerte i norgescup midt i februar.


Ansgar Evensen vant alt av sprintrenn, inklusive norgesmesterskap for junior og senior samt junior-VM. Tuva Johnsen tok en 3. og 6. plass i Norges-cup, og ble nr 7. i Nordisk juniorlandskamp. Kristoffer Alm Karsrud tok 4. plass i juniorsprinten i Holmenkollen og Janne Ballangrud Seierstad har en 9. plass i norgescup. Siden forrige nyhetsbrev har våre løpere deltatt i NM Senior samt senior stafett på Konnerud, Junior-VM i Lenzerheide. Vi har vært med på Norgescuper for junior i Holmenkollen, og for senior på Gålå og Veldre.


Vi har arrangert teknikkurs og smørekurs i Karidalen. Til neste år prøver vi å få gjennomførte kursene litt tidligere, samt et ekstra kurs i skøyteteknikk. GTL har denne sesongen vært privilegert og hatt en meget god trenerkvartett, anført av hovedtrener Håkon Ramstad og sportslig leder Håkon Kvam. Samtidig er det mange foreldre som legger ned en uvurderlig innsats som smørere, skitestere, sekundanter og støtteapparat for øvrig. Det gjør GTL i stand til å tilby unge langrennsløpere i distriktet et svært godt sportslig opplegg.


Snøen kom tidlig denne sesongen, og vi så for oss en snørik vinter. Slik ble det ikke, og mye mildvær har tidvis gjort det krevende å ha gode skiforhold. Nå som coronaviruset har satt en stopper for denne sesongen er det bare å gå i gang med å planlegge en ny. Forholdene for skigåing er ypperlige både i Gjøvik-marka, Raufossåsen og på Totenåsen. De som benytter mulighetene godt med mye skitrening nå, stiller sterkt til neste sesong!


Takk for denne sesongen – vi håper alle vil bli med oss inn i den neste

Comments


bottom of page