top of page

Innholdsrik sesong for Gjøvik-jenta

Mathilde Skjærdalen Myrhvold kan se tilbake på flere gode plasseringer denne sesongen. Vi i Mjøsen Eiendom er stolt sponsor av langrennstalentet og Vind-løperen. Hennes tanker om sesongen kan leses på Mathildes egen blogg her.


- Jeg synes denne sesongen har gått utrolig fort, men jeg kan se tilbake på en veldig fin og innholdsrik sesong. Jeg ser at jeg har tatt steg på både sprint og distanse. Har fått flere sjanser i World Cup, men skulle gjerne ønske at jeg hadde klart å prestere enda bedre da jeg fikk muligheten, skriver Vind-løperen.


Sesongen avsluttet litt brått i februar på grunn av koronasituasjonen, noe Mathilde følte var rart, men hun avsluttet med stil:

- Jeg jo ble tatt ut til VM-troppen, som reserve på sprint, og den turen var uansett en stor opplevelse. Så 20.-26. februar var jeg i Oberstdorf og fikk være med på forberedelsene til VM, noe som var veldig spennende, lærerikt og morsomt.Mathilde er positiv mot neste sesong:

- Nå gjelder det å ta med seg både de gode opplevelsene og de nyttige erfaringene inn mot neste sesong, men først litt avkobling i april!


Avslutningsvis hilser hun til venner og støttespillere:

- En stor takk til alle som støtter meg og bidrar til at jeg kan satse på langrenn! Sponsorer, familie, klubben min Vind IL, Equinor rekruttlandslag og utstyrsleverandører Madshus, KV+ og Lillsport!


Hele blogginnlegget samt resultater fra årets sesong kan leses her


Comentarios


bottom of page