top of page

Stolt sponsor av regional samlingsplass


No10 Kontorhotell går inn som en av mange stolte sponsorer for den nye Vind Multisporthall som er under planlegging. Mjøsen Eiendom har i flere år støttet lokale idrettslag og enkeltutøvere.

Multisporthall på Vind idrettspark blir en regional samlingsplass for aktivitet og folkehelse. Anlegget vil gi en enorm aktivitetsøkning for barn, ungdom og voksne i alle aldre ved å legge til rette for en lang rekke idretter og aktiviteter. Dette blir et stort løft for idretten i byen og regionen.

- Etter mange år som aktiv idrettsutøver er det gøy og hyggelig å kunne støtte gode formål lokalt i Gjøvikområdet, forteller Geir Skari. Multisportshallen er et stort løft for Vind lokalt og vi gleder oss til å se hallen ferdig om noen år. Eldar Sofienlund roser det ambisiøse prosjektet og synes det er fantastisk at det er flere som tenker stort og visjonært i Gjøvik.

- Prosjektet er 92% finansiert og vi sikter mot byggestart 1. september 2018 gitt at vi får på plass de siste 6MNOK innen 30. juni 2018, forteller styreleder Richard Søfteland Jensen i Vind Idrettslag.

Les mer om prosjektet på egen nettside for Multisporthallen


bottom of page