top of page

Byttet seg opp da de flyttet ned


«Jeg er borti mye «rart» i løpet av en dag» forteller Tom med glimt i øyet. Dette speiles også i diversiteten på lokalene selskapet leier i Storgata. Det han kanskje er mest fornøyd med er imidlertid tilgjengeligheten for alle som kommer innom.

Tom Søgård er administrerende direktør i Gjøvik og omegn boligbyggelag (GOBB) og trives i de store lokalene han disponerer i Storgata 10.

«Vi flyttet ned til gateplan for 5-6 år siden, da lokalene i «Knivstikkeren» ble ledige», forklarer han. En bytting av fasiliteter som han er veldig fornøyd med.

Slik Tom beskriver det selv er han borti mye «rart» i løpet av en dag. Selskapet eies av medlemmene og en arbeidshverdag kan bestå i alt fra å hjelpe en tillitsvalgt med forvaltningsspørsmål, til forhandling av gode forbrukeravtaler for medlemmene.

«Lokalene vi leier ble valgt for å kunne betjene spennet av tjenester vi leverer», forklarer Tom, «Her finner du både gode møterom, kontorer og arkiver». Men den største grunnen til at de ca 1000 kvm de leier er der de er, er tilgjengeligheten.

«Lokalene ligger sentralt i Gjøvik, med gode parkeringsmuligheter i nærheten» utdyper Tom. «Det er lett både å finne frem og komme seg inn i for kundene våre».

GOBB leverer medlemsfordeler, bygging, forvaltning og eiendomsmegling. Siden oppstart i 1946 har selskapet vokst til å bli en betydelig boligaktør på Gjøvik, Toten, Land og Hadeland.


bottom of page