top of page

Oppdatering fra morgendagens skihelter


Mjøsen Eiendom er stolt sponsor av Gjøvik og Toten Langrenn. Vinteren nærmer seg, og idrettslaget har lagt bak seg store deler av sesongforberedelsene.

Teamet består i år av 26 utøvere + 2 assosierte løpere, dvs. løpere som bor borte for å gå på NTG. Nytt av året er at teamet også inkluderer 3 løpere som er første års seniorer. Det er fullt trykk på treningene og utøverne har lagt ned en solid treningsinnsats. Det er en herlig gjeng med mye godt humør. Les mer om laget her.

Akkurat nå er seniorene og de eldste juniorene på 10 dagers samling i Spania. Hensikten med det er å få bedre treningsforhold enn det sein oktober vanligvis kan tilby i Norge.

Ellers er det mye som ligger foran GTL nå når sesongen straks i gang. Om ikke lenge håper laget på å ha snø under skiene, da er sesongåpningen rett rundt hjørnet.

GTL har ellers inngått en omfattende sponsoravtale med Mosetertoppen Hafjell AS, som blant annet innebærer at Mosetertoppen er hovedsamlingssted.

Vi gleder oss til å følge gjengen videre og håper at laget opplever en sesong med både mye treningsglede og måloppnåelse.


bottom of page