top of page

Store planer for «Telenor-bygget»

Parkeringshus med 120 plasser, boligblokker og kafé på gateplan er blant planene daglig leder Eldar Sofienlund i Mjøsen Eiendom AS har for det gamle «Telenor-bygget»


– Bygget skal fremstå som nytt bygg innvendig og betydelig oppgradert til et mer moderne visuelt utrykk utvendig, sier Sofienlund.

Før og etter: Til venstre er bygget slik vi kjenner det i dag - til høyre vises en moderne oppgradering


Kafé og parkering

I det som blir resepsjonsområdet for det nye kontorbygget ser Sofienlund for seg at det skal kunne være en kafé eller liknende som kan fungere som samlingssted for både de som jobber i bygget og de som ferdes i byen.

I tillegg er planen å bygge opp et større parkeringshus, med plass til 120 biler, som skal være åpent for parkering på kveld og helger også for de som ikke benytter bygget, forteller Sofienlund.

Hyggelig kafé på gateplan til både de som jobber i bygget og for de som ferdes i byen.


Langsiktig

Tre leilighetsbygg er tenkt skal være på taket av parkeringshuset for å tilby boliger midt i sentrum i tillegg til kontorlokaler og parkering. Tiltaket ligger et stykke fram i tid, da dette krever en ny reguleringsplan for arealet.

– Men vi har allerede noen leietakere som kan være interesserte i å flytte inn i kontorlokalene, og med det vi kan tilby, håper jeg på at det vil være attraktivt for flere, sier Sofienlund.

Les hele saken i OA her (for abonnenter)

Commentaires


bottom of page