top of page

Godt felleskap med alle fasiliteter


Irene Vanndal blir støtt sett ved kjøkkenøya, som også er et av hovedargumentene til hvorfor hun har kontorplass akkurat i Storgata 10.

Felleskap og te

- Kjøkkenet! utbryter hun smilende - og felleskapet her og nærheten til kundene. Få med deg at jeg er veldig glad i te!

Privat flekskontor

Irene er glad i mennesker og kanskje også derfor i jobben sin. Hun jobber som frittstående og uavhengig rådgiver i investeringsselskapet Castelar og er fagansvarlig i Oppland. Nettopp derfor er hun heller ikke på kontoret sitt i Storgata 10 hver dag, men ganske ofte på en av de andre sju kontorene hun disponerer på Østlandet og Oslo.

- Jeg kan jo i prinsippet jobbe hvor som helst, forklarer Irene.

- Det som er godt i no|10, er at jeg kan låse døren til kontoret og komme tilbake til det om en uke igjen, akkurat slik jeg forlot det. De andre stedene jeg har kontorplass på er hyggelige steder, men det er dette kontoret som er ”hjemme”.

Hverdagen og jobben

Irene er opprinnelig fra Flisa, og liker derfor også country-musikk og svensktoppar. Det er en stund siden hun bodde i Hedmark. Nå bor hun på Lena, med mannen sin og en katt som har fått litt for mye kjærlighet etter at de to voksne barna deres flyttet ut. Hun er ellers også glad i å jobbe.

Irene forklarer kort hva hun gjør til daglig: å kartlegge kunder med overskuddslikviditet og skreddersy investeringsløsninger for dem.

Unikt investeringstilbud

I Castelar, er Irene partner og deleier, sammen med bl.a Glastad-gruppen, som er hovedeier.

- Det fine med selskapet er bredden av aksjer og investeringsmuligheter vi har, mener Irene, og at vi står helt fritt til å tilpasse investeringen til kundene våre. Vi er ikke låst til en viss leverandør eller investeringstyper.

Hun opererer mye med unoterte aksjer innen Private Equity, eiendomsselskap og Global infrastruktur, som gir kunder mulighet til å få eierandeler i alt fra flyplasser til vann- og kloakkverk.

- Det mest populære siste året, i tillegg til ulike fond, er lokale eiendomsprosjekter i f.eks Brumunddal og Lillehammer, forteller Irene.

Sjekk våre kontorlokaler på kontorhotellet her.

Vil du vite mer om Castelar, kontakt Irene på iv@castelarcapital.no


bottom of page